19 Rene Gabriel
Recht dunkles Gelb mit erstem Goldschimmer, brillant. Verspieltes, parfümiertes Bouquet, Minze, Zitronenblüten, caramelisierte Orangenschale, ein Hauch Cointreau darin zeigend. Sublimer Gaumen, unheimlich viel Eleganz vermittelnd, samtene Textur, setzt auf Finessen. Der grösste und perfekteste Primeur-Suduiraut. Dieser Meinung ist übrigens auch Professor Denis Dubourdieu. warten (2015 - 2060)
96 Wine Spectator
Really big and rich, with lots of raw date, glazed pear, creamed peach and fig aromas and flavors. Very lush and long, but also clean and round despite its heft.
95 James Suckling
Expressive fruity nose in this top Sauternes with ripe orange, apricot and pineapple. Candied orange peel, white peach and orange blossom. This Sauternes is elegant and with wonderfully balanced sweetness on the palate. Good structure and length. Vibrant acidity and lots of spice in the excellent finish. Excellent. Drink or hold.
93 Robert Parker
Pale to medium lemon-gold colored, the 2010 Suduiraut features quite a savory nose with notes of lightly browned toast, salted almonds, nutmeg and cinnamon over a core of crème caramel, pear tart and peach cobbler. The palate is decadently sweet, concentrated and unctuous with soft acidity and a spicy finish.
Recht dunkles Gelb mit erstem Goldschimmer, brillant. Verspieltes, parfümiertes Bouquet, Minze, Zitronenblüten, caramelisierte Orangenschale, ein Hauch Cointreau darin zeigend. Sublimer Gaumen, unheimlich viel Eleganz vermittelnd, samtene Textur, setzt auf Finessen. Der grösste und perfekteste Primeur-Suduiraut. Dieser Meinung ist übrigens auch Professor Denis Dubourdieu. warten (2015 - 2060)