95 James Suckling
Wonderful aromas of currants and blackberries with hints of spices. Full body, with fabulous tannins and a long and creamy texture to the finish. I love the depth of fruit to this. Best ever from here. Great value for the vintage. Try in 2017.
18 Rene Gabriel
Extrem dunkles Purpur mit lila und violetten Reflexen. Warmes Bouquet, Dörrfrüchte, Malaganoten, Pumpernickel und Rauch. Samtener Gaumen mit viel Fülle und einer Fortsetzung von durchaus schwarzbeerigen Eindrücken. Toller Wein - leider durch Hagel eine kleinere Ernte. Zwei Mal verkostet. (18/20). 12: Recht dunkles Granat. Intensives, spontan ansprechendes Bouquet, da ist viel Aroma und eben so viel Kraft drin, tiefschürfend mit schwarzen Beeren. Im Gaumen mit einer gewissen Trockenheit im Extrakt, das wird aber durch dunkles Malz wieder ausgeglichen, endet mit Lakritze und Brazil-Tabak. Tolle Leistung, empfehlenswerter Kauf! warten (2019 - 2036)
94 Wine Spectator
Really vibrant, with lovely notes of plum, violet and cherry preserves laced with chalky cut that stretches out the finish. Very, very solid. J.M.
92 Robert Parker
Deep garnet colored, the 2010 Ormes de Pez slips sensuously from the glass with seductive blackberry pie, Black Forest cake and kirsch scents plus nuances of candied violets, hoisin, dark chocolate and licorice. Full-bodied, rich and plush in the mouth, it has a fantastic line of freshness lifting all the decadent fruit to a long, energy-sparked finish.
Wonderful aromas of currants and blackberries with hints of spices. Full body, with fabulous tannins and a long and creamy texture to the finish. I love the depth of fruit to this. Best ever from here. Great value for the vintage. Try in 2017.