98 James Suckling
Aromas of coffee grounds, tamarind and blood orange, enhanced by a hint of carob. The attack is fleshy with full body, vibrant tannins and just lifted acidity. This Pomerol is intact, precise and full of energy, with a long cigar-box and smoky aftertaste. Drink now.
17 Rene Gabriel
Dreimal aus der Magnum getrunken und immer mit 17/20 Punkten bewertet. 95: Magnum: Reifendes Orange-Granat. Dunkles Caramel; buttrig, Florentiner-Gebäcknote. Toller Gaumenfluss, sehr cremig, voller Charme, weiches Kandis- und Caramelfinish. (17/20). 14: Gereiftes Weinrot, oranger Rand. Süssliches, aber auch erst gemüsiges Bouquet, schöne Ledernoten. Im Gaumen samtig und elegant, wunderschöne Balance, gebündeltes Finale. Ein beruhigender und immer noch sehr schön zu trinkender VCC. austrinken
17 Rene Gabriel
Dreimal aus der Magnum getrunken und immer mit 17/20 Punkten bewertet. 95: Magnum: Reifendes Orange-Granat. Dunkles Caramel; buttrig, Florentiner-Gebäcknote. Toller Gaumenfluss, sehr cremig, voller Charme, weiches Kandis- und Caramelfinish. (17/20). 14: Gereiftes Weinrot, oranger Rand. Süssliches, aber auch erst gemüsiges Bouquet, schöne Ledernoten. Im Gaumen samtig und elegant, wunderschöne Balance, gebündeltes Finale. Ein beruhigender und immer noch sehr schön zu trinkender VCC. austrinken
90 Robert Parker
The 1964 is a lovely wine that is round, generous, velvety, and deeply fruity. It has a very sweet, ripe bouquet of fruit, oak, and truffles, soft, amply endowed flavors, medium to full body, and a long, silky finish. It remains a sumptuously rich, intensely flavored wine (from a magnum). Anticipated maturity: Now. Last tasted, 3/91.